top of page

Om meg

Jeg har vært aktiv billedkunstner siden gjennombruddet i 1996.

 

Jeg er autodidakt, kom inn i NBK gjennom opptak i UKS. Jeg har hovedsakelig arbeidet med maleri, men etterhvert også med performance, lyd og skulptur. 

Bakgrunnen for de ulike prosjektene er ofte studier av miljøer, men også fenomener rundt meg, som jeg tar med meg i prosessen. Alle prosjektene utvikles gjennom utforskning og improvisering, ofte gir dette det uttrykket jeg er på jakt etter. Jeg operer i det figurative og det abstrakte landskapet i maleriet.

 

Skulpturene er en krysning mellom det dyriske og det menneskelige, der uttrykket er grovt og viser tydelige spor etter verktøyet.

Jeg har hatt mange utstillinger i kunstforeninger rundt omkring i Norge, deltatt mange ganger på Østlandsutstillingen og på Høstutstillingen 2007 og 2019. I 2007 hadde jeg en stor utstilling hos Blomquist.

 

Jeg har fått flere stipender og en gang toårig arbeidsstipend fra vederlagsfondet. De 5 siste årene har jeg hatt 7 separatutstillinger, deltatt på Østlandsutstillingen og Høstutstillingen.

Jeg arbeider også med lyd og performance. Jeg kan arbeide solo, men har også et samarbeide med Levi Henriksen og Terje Evensen, som kalles Amerika er en bil

bottom of page